Masa Itu Permata
What's New
Login
Username:

Password:


Lost Password?

Register now!
Menu
Iklankan Kami

Default Home
Bookmark Site

KahKahKah - Gelak dan Ketawa tak dapat dipisahkan, jika dipisahkan murunglah ia...


Copy code diatas dan letakkan di website anda.
Gambar Terbaru
Nasihat Untuk Bujan... (2009/10/12)
Nasihat Untuk Bujan...
Who's Online
46 user(s) are online (1 user(s) are browsing Section)

Members: 1
Guests: 45

K6650, more...
FB3
Log-in |  Register now!
Search Here !!
   
Anda suka dengan informasi ini? Anda boleh melanggan terus ke emel anda setiap hari.
 Klik di sini untuk melanggan
 
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Section > Oh! Artis Malaysia > (Gambar) Majlis Perkahwinan Yatt @ Haryati Hamzah
(Gambar) Majlis Perkahwinan Yatt @ Haryati Hamzah
Published by Admin on 2009/4/1 (24949 reads)
(Gambar) Majlis Perkahwinan Yatt @ Haryati Hamzah
Pertama kali tengok gambar perkahwinan Yatt atau nama penuhnya Haryati Hamzah, terkagum kami sebentar sebab lawa betul hiasan bilik pengantinnya. Sempoi tapi cukup untuk membangkitkan ghairah asmara(ayat skema tak boleh blah).

Tapi kesian pulak kat si pengantin perempuan. Kami lebih banyak memfokuskan kepada kecantikan hiasan di bilik pengantin bukannya kepada keanggunan pengantin. Bukan apa, teringin nak tiru teknik hiasan bilik macam si Yatt ini bila nak kawin nanti.

Apa pun tahniah buat Yatt atas pernikahannya. Nampaknya tahun 2009 ini adalah tahun artis-artis berkahwin dan beranak.

Perbezaan karektor itulah sebenarnya telah menjadi penguat hubungan cinta aktres Haryati Hamzah atau Yatt dan tunangnya, Abdul Mutalib Abdul Shukor seorang berpewatakan pendiam dan seorang lagi cukup ‘gila-gila’. Mereka sekarang menghitung hari untuk bergelar suami isteri pada tanggal 29 Mac ini, Yatt dan Mutalib dalam nada ceria akui tidak sangka dalam perbezaan karektor mereka itu sebenarnya turut terselit keserasian yang akhirnya membuatkan Yatt yakin bahawa jejaka yang bertugas sebagai pengurus SportsPlanet di Ampang itu adalah lelaki yang paling layak bergelar suaminya. Mereka mula berkenalan pada akhir 2004 menerusi seorang teman yang bertugas sebagai jurukamera pada waktu itu, Yatt adalah pengacara program Selamat Pagi Malaysia.
Hubungan yang kemudiannya mendapat restu keluarga itu terus diikat dengan tali pertunangan pada 2 Februari tahun lalu dan akhirnya, tarikh 29 Mac ini dipilih untuk menyatukan cinta suci mereka itu. Majlis pernikahan mereka akan berlangsung di rumah keluarga Yatt di Seremban, Negeri Sembilan. Majlis persandingan di sebelah pihak lelaki pula akan dibuat di Dewan Seri Endon, Putrajaya pada 4 April depan manakala persandingan di sebelah perempuan pula akan dibuat di sesi malam pada tarikh dan lokasi yang sama.
Menariknya, hari bersejarah pasangan ini juga turut mendapat tajaan yang melimpah-ruah; bermula dengan kad jemputan perkahwinan, rawatan kecantikan, baju pengantin, pelamin, solekan dan katering. Butik Lynda Rahim adalah penaja utama sebagai perancang perkahwinan, persalinan dan hiasan majlis persandingan. D&D Beauty House pula akan menaja pelamin nikah manakala hiasan majlis pernikahan itu akan ditaja oleh Butik Pesona Anggun. Antara penaja lain ialah Saddiq Solutions (kad jemputan), Den Wahab dan Udaimatunnur (persalinan nikah), Amy Janz dan Fiza Zainudin (solekan), Chef Zainal Tanjung Puteri (kek perkahwinan), My Aroma dan KK Cleaning Services (cenderahati), Kickstart Gymnastic (persembahan), Skin Basic (rawatan pelansingan badan) dan Seri Keningau Catering (katering).

Navigate through the articles
Previous article (Gambar) Dynas Mengandung Makin Mengancam (Photo) First Baby Girl Erra Fazira and Emran - Aleesya Next article

You like this post? Perhaps you would like to subscribe to KahKahKah daily news direct to your mailbox! Subscribe Here


The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

+++++++++++++++++++++++++




Good Tips
You have just graduated, and you are wondering "what job suits me"? Ideally, this should not have occurred if there was sufficient self-awareness and planning. That’s all water under the bridge now. Let’s move on to find a solution for it.
Lirik Lagu / Song Lyrics
Random Photo
Proton Baru MSX MPV
Partners