Masa Itu Permata
What's New
Login
Username:

Password:


Lost Password?

Register now!
Menu
Iklankan Kami

Default Home
Bookmark Site

KahKahKah - Gelak dan Ketawa tak dapat dipisahkan, jika dipisahkan murunglah ia...


Copy code diatas dan letakkan di website anda.
Gambar Terbaru
Nasihat Untuk Bujan... (2009/10/12)
Nasihat Untuk Bujan...
Who's Online
53 user(s) are online (4 user(s) are browsing Section)

Members: 4
Guests: 49

AXVU, SPantano, EShivers, EChave, more...
FB3
Log-in |  Register now!
Search Here !!
   
Anda suka dengan informasi ini? Anda boleh melanggan terus ke emel anda setiap hari.
 Klik di sini untuk melanggan
 
SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Section > Oh! Filem Animasi > Geng The Movie Pengembaraan Bermula (Upin dan Ipin)
Geng The Movie Pengembaraan Bermula (Upin dan Ipin)
Published by Admin on 2009/2/27 (21262 reads)
Geng The Movie Pengembaraan Bermula (Upin dan Ipin)
Menurut orang dalam Les Copaque yang hanya diíkenali sebagai Safwan, beliau memberitahu bahawa terdapat kutipan tiket wayang Geng: Pengembaraan Bermula yang agak sedikit berbanding tempat-tempat lain seperti Mid Valley dan Alamanda.(Sah student MMU - jarak 10 KM)

Antara panggung yang kurang kutipan tiket diíkawasan Lembah Klang adalah :

1. GSC LEISURE MALL CHERAS
2. GSC SHAW KLANG
3. TGV BANDAR UTAMA
4. METROWEALTH KJ SíPLEX PLAZA METRO

Faktor kekurangan kutipan tiket diípanggung yang diísebutkan adalah:

* Lokasi dan nisbah penduduk berhampiran yang lebih kepada bukan melayu
* Keadaan panggung yang tidak selesa.
* Orang tidak suka pergi ke shopping mall lama yang mempunyai panggung, tak syok katanya.
* Pertengahan bulan, orang tidak masuk gaji
* Tiker sebenarnya sold out, tetapi bilangan hall yang tidak banyak, maka collection menjadi sedikit.
* Lokasi panggung yang agak dekat untuk pola penempatan tidak padat.

1. nak tgk la movie ni.. ramai cakap best. tak kisahlah bab kutipan tu janji balik modalÖ bangga gak sebab kita dah ada filem animasi sendiri.

2. jangan lambat tengok. hari-hari sold out. actually, memang dah balik modal pun. now dengar cerita dah untung banyak

3. rasanya filem ni boleh x capai 10juta.?

4. kalau slama sbulan tiap hari tiket sold out agaknya boleh capai kot. huhu..

5. oh ya, bila les copaque nk kluar vcd plak? klau dah kluar, insyaAllah aku akan beli dan smestinya yg original


You like this post? Perhaps you would like to subscribe to KahKahKah daily news direct to your mailbox! Subscribe Here


The comments are owned by the poster. We aren't responsible for their content.

+++++++++++++++++++++++++




Good Tips
You have just graduated, and you are wondering "what job suits me"? Ideally, this should not have occurred if there was sufficient self-awareness and planning. Thatís all water under the bridge now. Letís move on to find a solution for it.
Lirik Lagu / Song Lyrics
Random Photo
Proton Baru MSX - sekali tengik macam Caldina
Partners